Historie

Hoe het begon
Als kinderen sleutelden wij, Han Vermeulen en Bart Streef, op de boerderij bij familie Colijn aan onze eigen McCormick tractor. Het heeft ons beïnvloed in ons studiekeuze. Zo ging Han de opleiding ‘Agrarische landbouw techniek’ volgen en Bart ‘Algemene operationele mechanische techniek’. Beiden hadden we een baan, maar kregen we steeds meer klussen in onze vrije tijd, tot we op 16 juni 2008 officieel ons eigen bedrijf startten: H&B Handel en Techniek.

Ontwikkelingen
We beleefden plezier in ons werk, nog steeds bij de familie Colijn op de boerderij in Batenburg. In 2011 ontwikkelen wij in samenwerking met een fruitteler de eerste Genius, een hoogwerker voor specifieke wensen van fruittelers. Sinds 2015 mogen wij ons dealer noemen van Yanmar kranen. Deze verkopen wij niet alleen, we hebben ook een hybride unit ontwikkeld voor de minikraan. Na verloop van tijd werd het drukker en breidde ons team langzaam uit. Zo groeiden wij in Batenburg uit ons jasje. Medio 2017 verhuisden we naar Boven-Leeuwen, waar ons bedrijf als H&B Techniek BV verder gaat.

Tien jaar later
Tien jaar verder, en met het oog op de toekomst, werken wij duurzaam en innovatief. Met een supersterk team aan onze zijde realiseren wij spraakmakende projecten.

historie
historie
historie