Manitou MLT 840 137PS

Manitou MLT 840 137PS

Merk: Manitou
Type: MLT 840 137PS

Als u een telescopische heftruck voor uw landbouwbedrijf zoekt en als vermogen, productiviteit, comfort en een zuinig brandstofverbruik belangrijk voor u zijn, is de MLT 840 137 PS ideaal voor u.
Door zijn hoge bodemvrijheid, de uitstekende trekkracht en de talrijke compatibele accessoires wordt deze machine een veelzijdig werktuig voor uw dagelijkse taken.
We hebben aan alles gedacht om uw werkdagen minder vermoeiend te maken: een goede zichtbaarheid, de JSM, een ruime cabine, een automatische wieluitlijning en verstelbare stuurkolom om u het comfort te bieden dat u verdient.

De machine is uitgerust met een motor van 137 pk. De M-Shift-5-versnellingsbak zorgt voor een gelijkmatig schakelen en zorgt in de automatische modus voor een optimale transmissieverhouding.
Het Lock-up-mechanisme maakt het mogelijk om de koppelomvormer rechtstreeks te vergrendelen, verbetert het rendement van uw machine, versterkt de trekkracht en reduceert het brandstofverbruik.
Het elektrisch gestuurde koelsysteem dat de rotatiesnelheid van de ventilator regelt volgens de motortemperatuur, zorgt er, in combinatie met de omkering van de luchtstroom, voor dat uw telescopische heftruck in alle situaties kan "ademen", zodat het brandstofverbruik beperkt blijft.

PDF Bestand


Extra foto's

Terug naar alle nieuwe machines